Telefon: +45 61664343
Anti-graffiti behandling

Anti-graffiti behandling

Hos Malerfirmaet Lysholt Hansen i Nykøbing Falster tilbyder vi effektiv fjernelse af graffiti og anti-graffiti behandling af alle overflader til både private og erhverv. Vi udfører arbejde for både skoler, butikker og private ejendomme, hvor vi ved hjælp af skånsomme metoder fjerner graffitien uden at beskadige overfladen under processen. Vi bestræber os på at levere hurtig og professionel behandling og lægger vægt på at udføre et godt stykke arbejde for vores kunder. Ved fjernelse af graffiti benytter vi efterfølgende antigraffiti, der værner facader mod fremtidig graffitiudøvelse. Hvis du skulle opleve graffiti på dine mure eller facader igen, vil dette være let at fjerne og ikke efterlade spor.

Er du i tvivl om, hvordan du bedst kan få fjernet graffiti fra din private ejendom eller virksomhed, er du velkommen til at kontakte os hos Malerfirmaet Lysholt Hansen, så kan vi yde kvalificeret rådgivning og give vores faglige vurdering af din situation.

Ønsker du et tilbud på fjernelse af graffiti? Så kontakt Lysholt Hansen på telefon 61 66 43 43. Vi kører gerne ud og udfører arbejde for kunder på hele Sjælland og Københavnsområdet.