Telefon: +45 61664343
Maler arbejde i køkkenet

Maler

Skal du bruge en maler? Malerfirmaet Lysholt Hansen kan med sine mange års erfaring på Sydhavsøerne, byde på høj faglig kvalitet og holdbare løsninger.

Vores mange lokale kunder kender os for at overholde aftaler, tid, budget og vores kommunikation før, under og efter projektets udførelse. Uanset om du skal have renoveret trappen, spartlet væggene eller malet loftet, så kan vi hos Lysholt Hansen hjælpe dig i mål.

Vi udfører alle former for malerarbejde. Uanset om det er til privat eller erhverv, klarer vi opgaven både udvendigt og indvendt hele året rundt. Ud over de mest almindelige maler opgaver giver vi også råd og vejledning om bekæmpelse af skimmelsvamp. Du kan læse mere om alle vores serviceydelser her.

De sidste tre år har vi været finalister som Årets maler afholdt af anmeld-haandvaerker.dk, og det er vi lidt stolt af. Hvis du kunne tænke dig at se hvad mere end 130+ tilfredse kunder har at sige om vores arbejde, kan du besøge os på anmeld-haandvaerker.dk.

Maler priser

Vi gør en dyd ud af, at du ved hvad du kan forvente af din maler. Vi ved kvalitet, kommunikation og pris er vigtigt for dig, og det er derfor en top prioritet for os. Vores gennemskuelige priser har længe været et fyrtårn for vores forretning, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om vores konkurrencedygtige maler priser.

Hos Lysholt Hansen sørger vi for at give dig et præcist tilbud på din næste maleropgave. 

Typer af malerarbejde

Hos Lysholt Hansen har vi dygtige medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig med en bred vifte af maleropgaver. Både på og uden for Sydhavsøerne. Vi er bosat i Nykøbing Falster, men kører på hele Lolland-Falster og Sjælland, ofte med opgaver på Frederiksberg.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.