Telefon: +45 61664343
Maler Marielyst

Maler Marielyst

Skal du bruge en maler i Marielyst? Lysholt Hansen, grundlagt af Sebastian Lysholt Hansen, er et professionelt og effektivt malerfirma, der favner bredt. Vi udfører alsidigt arbejde indenfor malerfaget, og påtager os opgaver såsom tapetsering, træbehandling og gulvbehandling.

Vores kundekreds spænder vidt, og består både af private og erhverv på hele Sjælland og Lolland-Falster samt Møn. Vi har dermed opnået en bred referencegruppe og erfaring med en lang række af opgaver, der varierer i omfang og type.

Faglighed som bærende element

Hos Lysholt Hansen lægger vi vægt på kommunikationen til vores kunder. Vores erfaring som maler i Marielyst har vist, at de bedste resultater opnås i tæt samarbejde og en åben dialog med vores kunder.

Søger du en virksomhed, der skal varetage en maleropgave, er Malerfirmaet Lysholt Hansen til rådighed til at tilbyde vores kunder udførelse af arbejde af høj kvalitet. Vi har fagligheden i centrum i al vores arbejde for at give vores kunder løsninger, der giver det bedste resultat.

Du kan finde os på anmeld-haandvaerker.dk, hvor du kan se hvad vores nuværende kunder siger om vores udførte arbejde. Efter en opgave er afsluttet, sender vi en email med opfording til at kommentere på arbejdet, til alle vores kunder. Således kan du skabe dig et retvisende billede af, hvad vores kunder siger om os.

Find din maler i Marielyst

Vi udfører opgaver på hele Sjælland, men har adresse på Østerbrogade 63 i Nykøbing Falster.

Vores centrale placering i Nykøbing Falster gør det nemt og belejligt for vores kunder at komme til møder hos os, uanset om du er med offentlig transport eller i bil. Hvis du benytter offentlig transport, er det muligt at tage bus 701 mod Lindholmscentret og stige af ved stoppet Østerbrogade, der ligger blot 400 meter fra vores virksomhed.

Efter aftale kommer vi også glædelig ud til dig, for at tage et kig på din opgave.