Telefon: +45 61664343
Maler Nykøbing Falster

Maler Nykøbing Falster

Lysholt Hansen, grundlagt af Sebastian Lysholt Hansen, er et professionelt og effektivt malerfirma, der favner bredt. Som maler i Nykøbing Falster udfører vi alsidigt arbejde, og påtager os opgaver såsom tapetsering, træbehandling og gulvbehandling.

Vores kundekreds spænder vidt, og består både af private og erhverv på hele Sjælland, og vi har dermed opnået en bred referencegruppe og erfaring med en lang række af opgaver, der varierer i omfang og type.

Faglighed som bærende element

Hos Lysholt Hansen lægger vi vægt på kommunikationen til vores kunder. Vores erfaring har vist, at de bedste resultater opnås i tæt samarbejde og en åben dialog med vores kunder.

Søger du en virksomhed, der skal varetage en maleropgave, er Malerfirmaet Lysholt Hansen til rådighed til at tilbyde vores kunder udførelse af arbejde af høj kvalitet. Vi har fagligheden i centrum i al vores arbejde for at give vores kunder løsninger, der giver det bedste resultat.

Din maler i Nykøbing Falster

Vi udfører opgaver på hele Sjælland, Lolland og Falster, men har adresse på Østerbrogade 63 i Nykøbing Falster. Vores centrale placering som maler i Nykøbing Falster gør det nemt og belejligt for vores kunder at komme til møder hos os, uanset om du er med offentlig transport eller i bil. Hvis du benytter offentlig transport, er det muligt at tage bus 701 mod Lindholmscentret og stige af ved stoppet Østerbrogade, der ligger blot 400 meter fra vores virksomhed.

Se hvad mere end 80 kunder siger om samarbejdet

Du finder Malerfirmaet Lysholt Hansen på anmeld-haandvaerker.dk. Hjemmesiden er en privat administreret smiley-ordning for danske virksomheder i håndværker-branchen.

Det giver dig som kunde, mulighed for at tilkendegive din mening om samarbejdet. Ingen anmeldelser bliver slettet på platformen, som betyder du får et retvisende billede af virksomheden.

Vi er begejstret for at høre, hvad vores kunder siger om os. Derfor opfordrer vi alle til at give deres ærlige mening til kende efter en udført opgave. I dag har mere end 80 kunder tilkendegivet deres mening om Malerfirmaet Lysholt Hansen.

Der bedømmes på kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning. Dette bedømmes på en skala fra 1 – 5. Du får også mulighed for at se hvornår og hvilken type opgave var udført hos kunden.

Se alle vores anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk.