Telefon: +45 61664343
Maler Marielyst

Maler Marielyst

SØGER DU EN MALER I MARIELYST OG OMEGN?

Lysholt Hansen, grundlagt af Sebastian Lysholt Hansen, er et professionelt og effektivt malerfirma, der favner bredt. Vi udfører alsidigt arbejde, og påtager os opgaver såsom tapetsering, træbehandling og gulvbehandling.

Vores kundekreds spænder vidt, og består både af private og erhverv på hele Sjælland, og vi har dermed opnået en bred referencegruppe og erfaring med en lang række af opgaver, der varierer i omfang og type.

Faglighed som bærende element

Hos Lysholt Hansen lægger vi vægt på kommunikationen til vores kunder. Vores erfaring har vist, at de bedste resultater opnås i tæt samarbejde og en åben dialog med vores kunder.

Søger du en virksomhed, der skal varetage en maleropgave, er Malerfirmaet Lysholt Hansen til rådighed til at tilbyde vores kunder udførelse af arbejde af høj kvalitet. Vi har fagligheden i centrum i al vores arbejde for at give vores kunder løsninger, der giver det bedste resultat.

Her finder du os

Vi udfører opgaver på hele Sjælland, men har adresse på Østerbrogade 63 i Nykøbing Falster. Vores centrale placering i Nykøbing Falster gør det nemt og belejligt for vores kunder at komme til møder hos os, uanset om du er med offentlig transport eller i bil. Hvis du benytter offentlig transport, er det muligt at tage bus 701 mod Lindholmscentret og stige af ved stoppet Østerbrogade, der ligger blot 400 meter fra vores virksomhed.