Telefon: +45 61664343
Maler Sakskøbing

Maler Sakskøbing

Malerfirmaet Lysholt Hansen kan med sine mange års erfaring på Sydhavsøerne, være den partner du står og har brug for, når du skal bruge en maler i Sakskøbing. Selvom vi til dagligt har base i Nykøbing, har vi altid kørt ud til både private og erhvervskunder. Uanset om det er på Sjælland, Lolland og Falster.

Står du og skal have malet væggene, loftet eller badeværelset i dit hus eller lejlighed i Sakskøbing? Så er vi blot et opkald væk.

Som maler i Sakskøbing og omegn prioriterer vi kommunikation og aftalerne højt. Hos vores mange lokale kunder, er vi kendt for at;

  • Overholde aftalerne
  • Være præcise med tilbudsgivningen
  • Føre en god kommunikation før, under og efter projektet.

Så kan du føle dig trygt tilpas hele vejen igennem.

Hvad siger vores nuværende kunder om Lysholt Hansen?

Vi er utrolig stolte af den service vi yder vores kunder, og det har vi været belønnet med de seneste par år. For tredje år i træk, har vi været finalister ved brancheprisens ”Årets Maler”, og det kan vi takke vores mange tilfredse kunder for. Uden dem ville vi aldrig have været nået så langt.

Du kan via anmeld-haandvaerker.dk se hvad mere end 130+ tilfredse kunder har at sige om vores arbejdsindsats. Her bliver vi vurderet på kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning.

Lad os være din nye maler i Sakskøbing

Næste gang du skal have malet garageporten, sparlet væggene eller tapetseret og malet stuen, vil vi glædeligt give et tilbud på opgaven. Vi sørger for en let kommunikation, et præcist tilbud, fleksibilitet ift. samarbejde og et pænt og nydeligt slutresultat.

Har du brug for råd og vejledning, kan vi også være med i den proces. Det kunne f.eks. være ved en totalrenovering af et badeværelse, hvor vi kan foreslå materialevalg og løsning, så du får et badeværelse, du kan være stolt af. Vi hjælper glædeligt, uanset projektstørrelse og budget.