Telefon: +45 61664343
Inspirerende malerabejde

Maler Væggerløse

Søger du en maler i Væggerløse til at give hjemmet et nyt liv? En af de hurtigste og mest effektive metoder hvorpå du kan gøre dit hjem mere personligt er gennem farver. Lyse, mørke, pastel, glade, elegante – uanset dit humør, personlighed eller præferencer har vi farve, der passer til dig og dit hjem. Vores hold af engageret medarbejdere står klar til at løfte din opgave, og transformere dit hjem til at være noget helt enestående. Et hjem du med stolthed kan vise frem over for familie og venner.

Malerarbejde på Falster

Malerfirmaet Lysholt Hansen står klar til at hjælpe dig med en bred vifte af maleropgaver. Uanset om malerarbejdet er udvendigt eller indvendigt, kan vi rådgive dig fra start til slut.

Hvis du ønsker det, kan vi være med i hele processen, når du skal have udført følgende malerarbejde i hjemmet:

  • Indvendigt – Badeværelse, køkken, soveværelse, spisestue, loft, bryggers, garage m.fl.
  • Udvendigt – Facadebehandling, garage, udhus, terrasse, skur, døre, karme m.fl.

Ved at overlade malerarbejdet til Malerfirmaet Lysholt Hansen undgår du unødvendig rod og kaos der kan forekomme ved at male huset. Og vi sørger for en pæn og nydelig oprydning efterfølgende. Vi er et fuldservice malerfirma, og kan hjælpe dig uanset om du skal bruge en maler i Væggerløse eller Vordingborg.

Lokal maler i Væggerløse

Malerfirmaet Lysholt Hansen har igennem mange år serviceret private såvel som virksomheder på Sydhavsøerne. Vi tilbyder alt malerfaget har at byde på både indvendigt og udvendigt. Vores medarbejdere bestræber sig altid efter at udføre et kvalitetsarbejde og er bevidste om vigtigheden bag at overholde alle aftaler.  

Til trods for vores kontor i Nykøbing Falster, har vi altid serviceret kunder overalt på Sydhavsøerne –  Væggerløse såvel som Maribo.

Et resultat du kan være stolt af

Hos Malerfirmaet Lysholt Hansen er vi bevidste om, at det kan være svært at vælge det rette malerfirma. Hos os har vi altid sat servicen i højsædet, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. Har du løbende brug for råd og vejledning, står vi selvfølgelig også til rådighed.

Vi har et ønske om, at være din faste maler i Væggerløse og omegn.