Telefon: +45 61664343
Maler arbejde i køkkenet

Maler Maribo

Når du skal bruge en maler i Maribo til et mindre eller større malerarbejde, kan du nemt stole på Malerfirmaet Lysholt Hansen. Vi er et professionelt malerfirma fra Nykøbing Falster, som sørger for du modtager en stor værdi for pengene, uanset størrelsen af arbejdet, der skal udføres.

Vi forstår, at de fleste personer har et bestemt budget at gøre godt med. Hos Lysholt Hansen er vi glade for at imødekomme alles budget. Du kan være sikker på, at altid modtage et professionelt udført stykke arbejde, uanset om du skal have malet stuen, køkkenet, badeværelset eller carporten.

Med Lysholt Hansen som din maler i Maribo, kan du være sikker på at modtage et flot finish, et skarpt detaljeorienteret malerarbejde, en god pris og en pæn og nydelig oprydning, når først arbejdet er udført.

Fuldservice malerfirma på Sydhavsøerne

Malerfirmaet Lysholt Hansen er et fuldservice malerfirma, der kører ud til dig uanset om du er i Maribo, Vordingborg eller Gedser. Et engageret hold af malere står klar til at hjælpe dig med dit næste projekt, og sørger for, du med stolthed kan vise det frem over for vennerne.

Vores medarbejdere har alle de nødvendige kvalifikationer, der sikrer dig et resultat du fortjener.

Maler i Maribo til tapetsering

Skal du have tapetseret stuen? Eller måske soveværelset? Er du i tvivl om du kan tapetsere over gammel tapet, og om du skal bruge en grunder før tapetsering? Måske det kunne være en god idé at lade et professionelt malerfirma udføre arbejdet for dig.

Malerfirmaet Lysholt Hansen har mange års erfaring som et fuldservice malerfirma, og kan hjælpe dig igennem hele processen. Vi rådgiver dig fra start til slut, så du får valgt de rette materialer, der holder i mange år fremadrettet. Kvaliteten af tapet og maling varierer, og det kan være dyr investering, hvis du vælger et produkt af lav kvalitet.

Få et tilbud på opgaven

Kunne du tænke dig at få en pris på opgaven?

Vi kigger gerne på din næste maleropgave, så du kan se hvorvidt vi er den rette leverandør for dig.