Telefon: +45 61664343
Maler Stubbekøbing

Maler Stubbekøbing

Hos Malerfirmaet Lysholt Hansen har vores kvalificeret medarbejdere serviceret lokale familier og virksomheder igennem mange år. Vi forstår vigtigheden af dit hjem for dig og dine kære. Med vores hjælp vil du være i stand til at forvandle dit hjem og give det nyt liv. Vores medarbejdere er klar og ivrige efter at hjælpe dig på enhver tænkelig måde, og vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, næste gang du har brug for en maler i Stubbekøbing.

Maler i Stubbekøbing: Et resultat du kan være stolt af

For at du og din familie kan nyde jeres hjem fuldt ud, er det også vigtigt, at det udvendige af jeres bolig ser forrygende ud. Du og din familie skal være i stand til, at være stolte af hvordan jeres hjem ser ud. Hos os er vores malere glade for, at kunne hjælpe dig med boligens ydre.

Intet er værre end at få malet huset, og inden for et par år opdage, at den udvendige maling allerede er falmende eller revner. I langt de fleste tilfælde er disse uheld resultatet af et malerarbejde udført uden den nødvendige ekspertise. Vores medarbejdere sørger for, at du undgår de almindelige faldgrupper, og giver dit hjem en langvarig skønhed.

Et uforpligtende tilbud

Hos os er fagligheden et bærende element, og ligger stor vægt på kommunikationen med vores kunder. Vores erfaring har vist, at de bedste resultater opnås i tæt samarbejde. Derfor er den åbne dialog et nøgleelement i alt vi foretager os.

Kunne du tænke dig at høre mere om prisen, og hvad det koster dig, at vælge os som din maler i Stubbekøbing? Hos Malerfirmaet Lysholt Hansen udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud. Vi er også gerne rådgivende igennem hele processen, så du får valgt de rette materialer og står med et resultat du kan være stolt af.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.