Telefon: +45 61664343
Maler Vordingborg

Maler Vordingborg

Ønsker du at løfte udseendet i dit hjem? Indvendigt malerarbejde er ikke det samme som andre typer malerarbejde, og alene at finde den rette maling kan være udfordrende. Det kan derfor være en god idé, at finde et professionelt malerfirma, der forstå hvordan man navigerer rundt i belysningen, gelændere, vinduer og døre. Du har brug for en professional maler i Vordingborg, hvor der ikke bliver skåret om hjørner.

Hos Malerfirmaet Lysholt Hansen imødekommer vores malere dit behov og budget. Vi garanterer en høj tilfredshed hos vores kunder i både Vordingborg og på Sydhavsøerne. Vi hjælper dig med at vælge de rette materialer, ideelle farver, og samtidig sikrer dig, at der er ryddet pænt op, når arbejdet er færdigt.

Maler Vordingborg både indvendigt og udvendigt

Står din bolig ikke længere i sin fulde pragt? Med tiden falmer facader naturligt og verandaen mister sin magi. Hos Lysholt Hansen kommer du i kontakt med et malerfirma, der har mange års erfaring med både facade- og træbehandling. Så kan både din bolig og veranda kan få et nyt liv.

Det kan være skræmmende at vælge den rette maling, og kvaliteten kan være svingende. Vi hjælper dig med at realisere dine drømme og leverer opgaven til tiden og inden for budgetrammen.

Vores pålidelige team af kompetente medarbejdere lever op til de seneste standarder, og sørger for du står tilbage med et resultat, du kan være stolt af.  

Skal kontoret have nyt liv?

Arbejdspladsen inspirerer både ansatte og kunder. At vælge den rette maling til væggen er en kunst, og ikke noget der er hurtigt at skifte, når først arbejdet er udført. Vi er et malerfirma, der byder på mere end blot en spand maling og en malerrulle.

Som din nye partner, sørger vi for at rådgive dig igennem hele processen, hvilket sikrer dig et langtidsholdbart resultat. Så står du og skal have malet arbejdspladsen, er vi den maler i Vordingborg du har gået og ledt efter. Selvom vores base er i Nykøbing Falster, servicerer vi også virksomheder på Sydsjælland såvel som på Lolland.

Kontakt os i dag for et tilbud.