Telefon: +45 61664343
Maler Lolland Falster

Maler Lolland Falster

Malerfirmaet Lysholt Hansen byder på et komplet udvalg af indvendig og udvendig malerydelser, og kan være din nye maler på Lolland Falster. Vores nuværende kunder finder vores priser værende konkurrencedygtige, anser vores service som hurtig, samtidig med at kvaliteten er i top.

Med omhyggelig fokus på detaljerne i arbejdet, leverer vi dig et flot slutresultat. Et resultat som du med stolthed kan vise frem over for naboerne.

Maler på Lolland Falster

Ved at have etableret os Sydhavsøerne, med base i Nykøbing Falster, kan vi som malerfirma levere en lang liste af serviceydelser til både private og erhverv på Lolland Falster. Vi bestræber os efter at være kendt som et malerfirma, der leverer et førsteklasses finish. Samtidigt vil vi gerne være kendt for vores enestående resultater, professionalisme og kvalitetsudførelse, der afspejler vores lidenskab for jobbet.

Hos Malerfirmaet Lysholt Hansen finder du en leverandør, der er rådgivende fra start til slut, og vi stiller mere end blot en rulle og malerspand til rådighed.

Et engageret team med en høj standard

Med et ry for fortræffelige resultater, er vi stolte af at være finalister ved brancheprisens ”Årets maler” for tredje år i træk. Det giver os lyst og mod til, at fortsat lever flotte resultater, og være omhyggelige med projekthåndtering, tid og pris.

Har du brug for et dygtigt team af malere på Lolland Falster, der vil udføre jobbet til en professional standard, rydde op efter sig selv og give dig et resultat, som du kan være stolt af? Så skal du være velkommen til at kontakte os for et tilbud.

Vi påtager os glædeligt opgaver i alle størrelser. Uanset om det er dit badeværelse, køkken, stue, soveværelse eller kontor. Vi hjælper også gerne med facaden og en behandling af garagen.

Skal vi tage et kig på din opgave? Du er velkommen til at kontakte os via telefon, e-mail eller gennem formularen her på hjemmesiden.